Ostan/otsin vanu fotosid vanadpildid.net keskkonnas avaldamiseks: 5516999

Logi sisse
ja salvesta oma lemmikud

Vali asukoht piltide sirvimiseks
Pilte: 3637

Pärnumaa Saaremaa Läänemaa Harjumaa Järvamaa Virumaa Viljandimaa Tartumaa Võrumaa
X

1925 aastal (2)

Fotograaf: A.Wipuls
Selle foto ostsin ümmarguse lõppsumma nimel. Kuna laadal on sentidega arveldamine tülikas ja ma olin just leidnud endale ühe huvipakkuva 50 sendise foto, pidin eurose arve saamiseks veel ühe võtma. Valik langes ülalolevale pildile peamiselt seetõttu, et perenaine läheb toa poole kartuleid täis korviga, mis sobitub kenasti minu kartuliteemalisse kollektsiooni. (Tegemist on siiski õunakorviga nagu tähelepanelikud vaatajad hiljem teada andsid.)

Huvitav on ka see, et kuigi fotograafi nimi viitab lõunanaabritele, on foto tagaküljele eesti keeles kirjutatud "1925 aastal". See võimaldab arvata, et foto tegemise koht on kusagil Eesti-Läti piiril.
Allikas ja avaldamisõigused: Marko Mänd, jagada viitega allikale
Asukoht: Asukoht teadmata
Sildid: 1925, 3000px

Makse saaja nimi: MTÜ Nahkanuia
Arvelduskonto nr: EE182200221045230148
Selgitus: Vanadpildid.net toetuseks
SEBSwedbankDanskeNordeaLHV
X

Liitu meie uudiskirjaga!

Lisa kommentaar

Marko (27.08.2015)

:) On vist tõepoolest õunad. Kui fotot suurendada, on hästi näha, et korviga proua pakub teise käega üht ümmargust asja ka tema kõrval seisvale lapsele. Vaevalt, et see mullast kartulit tahtis.

Jüri Hiiumaalt (26.08.2015)

Ole mitte kartuleid täis korv. Ikka õunu täis korv . Kes see jõuab sellises lastis kartuleid täis korvi niimoodi käes hoida ? Pilt on ju tehtud rohtaias , see on "puhtama poole" peal . Hirsaed ju hoone nurga pealt näha .Hobu on toodud sinna pilditegemise jaoks .Aga pilt on jumala andekas . See on tõesti õnnelik leid.

X
kodulehe, e-poe tegemine